close
check_circle_outline SNELLE LEVERTIJDEN check_circle_outline BESPAAR TOT 50% check_circle_outline HOGE KWALITEIT check_circle_outline GRATIS VERZENDING VANAF € 80
mail info@shirttuning.be
  • access_time Informatie over onze Levertijden Meer lezen
  • settings Verandering in de basisdruktechnologie Meer hierover
  • ondemand_video Bekijk onze Instructievideo Afspelen
  • euro_symbolBespaar tot 50% met onze kwantumkorting Meer hierover

Schaap Berta

Schaap Berta is een witte pluche knuffel, met de zachte en onschuldige uitdrukkingen van een schaap en ze draagt een bedrukbaar T-shirt. Ze is bedekt met drie soorten pluche, van de harige versie die haar lichaam en hoofd vormt, het zachte pluche op haar ledematen en oren, tot het geborstelde pluche op haar gezicht en poten.
Zwarte ogen als twee kiezelstenen completeren haar lieve uitdrukking. Heb je het sprookje Shaun het Schaap gezien? Als dat zo is, weet je hoe vindingrijk schapen kunnen zijn, en Bertha's uitdrukking is niet anders... zo schattig onschuldig en ondeugend.Met een T-shirt waarop je je eigen foto, tekst, afbeelding of iets anders laat drukken, krijg je een uniek cadeau.
Knuffelschaap Berta met print is niet te groot, zodat je haar makkelijk in je tas kunt stoppen voor onderweg, maar ook niet te klein, zodat je haar altijd kunt knuffelen.
Het pluche voelt prettig aan. Berta zal een geliefde metgezel zijn van alle kinderen, maar ook voor u. Telkens wanneer u naar Berta kijkt met uw eigen foto of tekst, zult u terugdenken aan de geliefde die u deze harige vriend heeft gegeven.

-Sublistar
-Berta het pluche schaap
-Hoogte ca. 17cm, zittend
-Berta draagt een wit T-shirt
-Haar T-shirt is gemaakt van 100% polyester
-Ogen en naden stevig afgewerkt
-Pluche schaap is wasbaar
-Zitgedeelte is gevuld met kleine balletjes
-Print Equipment
Maattabel:
Product Sizes
Standard
Breedte in cm 19
Hoogte in cm 19
customer1 customer2 customer3 customer4 customer5 customer6 customer7 customer8 customer9 customer10 customer11 customer12 customer13 customer14 customer15 customer16 customer17 customer18