close
check_circle_outline SNELLE LEVERTIJDEN check_circle_outline BESPAAR TOT 50% check_circle_outline HOGE KWALITEIT check_circle_outline GRATIS VERZENDING VANAF € 80
mail info@shirttuning.be

Wie zijn we?

Shirttuning gaat online

In het jaar 2004 legden we de eerste steen voor Shirttuning. Alles begon als een bijbaantje in een copyshop waar flyers, posters en bedrukte T-shirts gemaakt werden voor klanten. Toen maakten we de schetsen nog manueel op papier met een stift. Het aantal bestellingen nam echter almaar toe, en het arbeidsproces werd geoptimaliseerd. Zo ontstond uiteindelijk het idee van een eigen configurator voor T-shirts. Ieder van ons investeerde zijn geld en knowhow om dit doel zo snel mogelijk te bereiken.

Sindsdien kunnen onze klanten comfortabel vanop pc thuis ‘hun’ T-shirt rechtstreeks designen en bestellen. Dit is mogelijk dankzij onze speciaal ontworpen shirttuning-configurator. Hiermee kan iedereen heel eenvoudig, in slechts enkele stappen en volledig individueel T-shirts etc. configureren en bedrukken. Aangezien we altijd in nauw contact staan met onze klanten en partners, proberen we onze dienstverlening voortdurend verder te optimaliseren. Voor ons is klanttevredenheid een topprioriteit. Dankzij deze kwaliteitscriteria is Shirttuning adres nr. 1 in Duitsland voor individueel vervaardigd en veredeld textiel.

Dankzij een jarenlang ontwikkelingsproces in samenwerking met ons IT-team zijn we erin geslaagd een uniek designplatform op poten te zetten waarmee onze klanten op kinderlijk eenvoudige manier hun eigen producten gestalte kunnen geven.

Ons devies? ‘Maximale klanttevredenheid’

Om tegemoet te komen aan de groeiende vraag van onze klanten, wordt ons assortiment continu uitgebreid en geoptimaliseerd. Inmiddels kunt u kiezen uit meer dan 100 basisproducten, in minstens acht verschillende kleuren en een zevental maten. Bovendien biedt onze ruime gamma aan passende motieven en lettertypes voor (haast) elke gelegenheid een oneindig aantal variatiemogelijkheden om producten te creëren en te bedrukken.

Naast conventioneel vervaardigde artikelen bevat ons assortiment ook kledingstukken van bio-kwaliteit en fairtrade. Voor het drukken maken we gebruik van drukinkt die beantwoordt aan de strenge GOTS-criteria (Global Organic Textile Standard) en dus onschadelijk is voor mens of natuur. Met veel enthousiasme en vreugde doen we ons uiterste best om de persoonlijke wensen van onze klanten te vervullen. Hierbij hechten we groot belang aan duurzaamheid en milieunormen, maar evenzeer aan innovatie en flexibiliteit.

Wat betreft print-on-demand behoort Shirttuning tot de grootste leveranciers van Duitsland. Per jaar realiseren we inmiddels meerdere honderdduizenden drukopdrachten met individuele designs. En ze mogen gezien worden!

Wij zijn een uitstekend op elkaar ingespeeld team dat blijft openstaan voor vernieuwing. Shirttuning is uw betrouwbare partner voor print-on-demand.

Shirttuning in de pers

Onze hoge kwaliteitsnormen en prestaties werden ook officieel in een test bevestigd. In een artikel van de Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung van 12.11.2017, getiteld "Wer hat die besten T-Shirts?", werden de vijf bekendste print-on-demand aanbieders op het gebied van textiel getest. Hierbij werden zowel gebruik als vormgeving, maar ook de prijs per T-shirt, levertijd, drukkwaliteit en stofkwaliteit geëvalueerd. Resultaat: Shirttuning kwam als winnaar uit de competitie, waarbij het zijn concurrenten zelfs ver achter zich liet.

Citaat: „Na een laatste wasbeurt staat vast wie de winnaar is. Shirttuning biedt niet alleen lekker aanvoelende stof en duurzame bedrukking, maar is ook de goedkoopste aanbieder”.