close
check_circle_outline SNELLE LEVERTIJDEN check_circle_outline BESPAAR TOT 50% check_circle_outline HOGE KWALITEIT check_circle_outline GRATIS VERZENDING VANAF € 80
mail info@shirttuning.be

Bestelling

Shirttuning Retourbeleid

Indien de door ons geleverde goederen een gebrek vertonen, bijvoorbeeld een door ons veroorzaakte drukfout of een fout in het materiaal, zullen wij dit artikel uiteraard kosteloos voor u vervangen.

Houd er rekening mee dat producten die speciaal op klantwens zijn geproduceerd, zoals T-shirts met uw eigen naam, motief of foto, zijn uitgesloten van het herroepingsrecht. Let voordat u een bestelling plaatst op de volgende punten:

1) Vergelijk de maattabel Kledingmaten zijn helaas niet bindend en variëren van fabrikant tot fabrikant. Om deze reden hebben we onder elk product een bijbehorende maattabel, zodat u de juiste maat kunt bepalen. Bij textielproducten kunnen productiegerelateerde schommelingen van 2 centimeter ontstaan. Twijfel je nog over de maat, bestel dan gewoon onbedrukt textiel. Zodra je deze naar ons terugstuurt, storten we het volledige aankoopbedrag (excl. verzendkosten) terug op je rekening.

2) Groeps- of bulkbestellingen Plaats eerst een proefbestelling om te kijken of het gewenste product je bevalt qua maat, kleur, snit, kwaliteit en bedrukkingsproces. Ook onze klantenservice helpt je graag bij het vinden van het juiste product of drukproces. 3) Controleer je spelling De tekst die je invoert wordt automatisch als printbestand overgezet en wordt door ons team niet gecontroleerd op spelfouten.

4) Op tijd bestellen In de regel worden alle bestellingen binnen 1-3 werkdagen geproduceerd en vervolgens overgedragen aan het koeriersbedrijf. Levering duurt meestal nog 1 - 4 werkdagen. Helaas kunnen er incidentele vertragingen optreden die geen reden tot reclamatie vormen. Neem voor een bindende afspraak contact op met onze klantenservice.

5) Gebruik een geschikte foto Geüploade foto's of motieven worden geprint in digitale textieldruk (DTG). Hiervoor moet het bestand een resolutie van 300 dpi in afdrukformaat hebben. Als u niet wilt dat de achtergrond wordt afgedrukt, moet u de afbeelding opslaan als een .PNG-bestand nadat de achtergrond is verwijderd. Ook moet u de achtergrond achteraf door ons laten verwijderen. Wij bieden de mogelijkheid om de achtergrond voor u te verwijderen voor 5 EUR.

Kan de bestelling achteraf nog worden gewijzigd?

De bestelling kan achteraf niet meer worden gewijzigd. Bestellingen kunnen echter in het klantaccount worden geannuleerd totdat de betaling is ontvangen. Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling automatisch in productie genomen en kan deze dus niet meer geannuleerd worden.

Kan ik mijn bestelstatus zien?

U kunt de bestelstatus op elk moment in uw klantaccount bekijken.

Zijn er kwantumkortingen?

Het is bij Shirttuning erg makkelijk om te profiteren van deze volumekortingen. Hoe meer artikelen je bestelt, hoe minder je betaalt!

vanaf 5 Artikelen = 5 % Korting
vanaf 10 Artikelen = 10 % Korting
vanaf 20 Artikelen = 15 % Korting
vanaf 30 Artikelen = 20 % Korting
vanaf 50 Artikelen = 30 % Korting
vanaf 100 Artikelen = 40 % Korting
vanaf 300 Artikelen = 50 % Korting


De kwantumkorting wordt automatisch berekend en in mindering gebracht in je winkelmandje zonder allerlei vervelende kortingscodes.
De kwantumkorting kan niet worden gecombineerd met andere kortingen en kan niet worden toegepast op speciale aanbiedingen.

Hoe vallen jullie producten uit?

Kledingmaten zijn helaas niet bindend en kunnen variëren van fabrikant tot fabrikant. Om deze reden hebben we onder elk product een bijbehorende maattabel, zodat u de juiste maat voor u kunt bepalen. Bij textielproducten kunnen productiegerelateerde schommelingen van 2 centimeter ontstaan. Twijfel je nog over de maat, bestel dan gewoon onbedrukt textiel. Zodra je deze naar ons terugstuurt, storten we het volledige aankoopbedrag (excl. verzendkosten) terug op je rekening.

Upload je eigen foto

Geüploade foto's of motieven worden geprint in digitale textieldruk (DTG). Hiervoor moet het bestand een resolutie van 300 dpi in afdrukformaat hebben en zich in de RGB-kleurruimte bevinden. Als u niet wilt dat de achtergrond wordt afgedrukt, moet u de afbeelding opslaan als een .PNG-bestand nadat de achtergrond is verwijderd. Het printen vindt plaats in de CMYK-kleurruimte. Houd er rekening mee dat in deze kleurruimte geen felle kleuren kunnen worden gerealiseerd. Houd er ook rekening mee dat we de kleurnauwkeurigheid niet kunnen garanderen.

Is er een minimale bestelhoeveelheid?

Nee, bij Shirttuning hanteren wij geen minimale bestelhoeveelheid!